A termék sikeresen a kosárba került!
A termék bekerült az előrendelésedbe, érkezéséről e-mailben értesítünk!

XPRO fóliák telefonhoz, táblagéphez, fényképezőgéphez

Központ +36 (20) 342 1081 Szaküzlet +36 (20) 342 0396
  Buda +36 (20) 3333 411 Óbuda +36 (30) 364 6313
Központ Szaküzlet
  Buda Óbuda
1076, Budapest, Garay tér 20
1027 Budapest, Margit krt. 20. 1037 Budapest, Bécsi út 258.
Bejelentkezés / Regisztráció

Rólunk

Az XPRO védjegy a minőségre.

Az XPRO munkatársai fontos feladatuknak tekintik, hogy a mai precíz eszközökhöz kifejlesszék a legerősebb és leghatékonyabb védelmet. Az XPRO kezdetben speciális ipari megoldásokat szállított, majd az így szerzett tapasztalatokat a legjobb minőségű mechanikusan vagy kémiai úton felépített, többrétegű film alapú fóliák gyártásába koncentrálta. A cégre jellemző, hogy a gyártási folyamatban a legtöbb időt a minőségbiztosítási vizsgálatok teszik ki. A vevőhöz csak kifogástalan termék kerülhet. Külön csoport foglalkozik a termékek használhatóságának javításán. Az ergonómia és a design alapvető szempont a tervezés során.

Az XPRO innovatív!


Csodálattal és alázattal tekintünk azokra a fizikus, matematikus, kémikus tudósokra és mérnökökre akik lehetővé tették, hogy tulajdonosai lehessünk azon tudományos eredményeknek, melyek segítségével jobb és erősebb struktúrákat alkothatunk. Mi ezeket arra használjuk, hogy jobb és erősebb védelmet alkossunk olyan különleges anyagokból, mint a polietilén vagy a szilícium, olyan -pár évtizede még elképzelhetetlen- eszközök számára, mint az okostelefonok, laptopok, digitális fényképezők vagy akár a táblagépek.


Az XPRO zöld!
Az erőforrásokkal való gazdaságos bánásmód az XPRO-nál munkánk szerves része. Működésünk során komoly hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre és az energiahatékonyságra. Soha nem használunk a szükségesnél több anyagot/erőforrást. Emellett próbálunk minél több megújuló erőforrást, újrahasznosított és újrahasznosítható anyagot használni. Minden nap azon dolgozunk, hogy óvjuk a környezetet, és erre vásárlóinkat is próbáljuk ösztönözni.

Kapcsolat

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk.