Termékeink

Tech-Protect A25 MagSafe QI vezeték nélküli töltő 15W FEHÉR

Központi raktár: Készleten
Cikkszám: 128313
A Tech-Protect QI15W-A25 vezeték nélküli töltő egy olyan korszerű eszköz, amely gyors és kényelmes energia-megújítást biztosít töltőport nélkül. A Magsafe technológiának köszönhetően kompatibilis az ezzel a technológiával felszerelt készülékekkel és tartozékokkal egyaránt.

A töltő fő előnye az erős mágnesek, amelyek lehetővé teszik a telefon biztonságos és stabil elhelyezését a töltőn, kizárva a véletlen elmozdulást vagy a kapcsolat elvesztését. Ezeknek köszönhetően a töltő optimális helyzetben tartja az okostelefont, így biztosítva a maximális töltési hatékonyságot.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a QI15W-A25 tartós, 120 cm hosszú töltőkábellel van felszerelve, amely állandóan implementálva van. Nem kell aggódnia a kábel elvesztése vagy sérülése miatt, mivel az állandóan a töltőhöz van csatlakoztatva. Ez a kábel két USB-C és USB-A csatlakozóval rendelkezik, ami biztosítja a gyors és hatékony töltést.

Az A25 vékony és kompakt kialakításának köszönhetően könnyen hordozható, és tökéletesen alkalmas különböző helyekre. Könnyedén magával viheti utazásra, munkába vagy iskolába.

A telefon biztonsága ennél a töltőnél is elsődleges szempont. A kiváló minőségű anyagok használatának és a gondos kivitelezésnek köszönhetően biztonságos energia-megújítási funkciót lát el, kiküszöbölve a túlmelegedés vagy a túlfeszültség kockázatát.

* Ahhoz, hogy az induktív töltőt teljes mértékben kihasználhassa, javasoljuk, hogy csatlakoztassa egy legalább 20 W (V*A) teljesítményű hálózati töltőhöz.
** A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe alkalmazással ellátott, beépített mágneses szemmel ellátott tokkal működik.

TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel
- Matt kivitel
- Védelmi rendszer a túlmelegedés és túlfeszültség elleni biztonság érdekében
- USB-C bemeneti áram: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
- USB-A bemeneti áram: 5V/3A, 9V/2,22A, 12V/1,67A

A KÉSZLET TARTALMAZZA:
1 x Tech-Protect A25 töltő
1 x USB-A / USB-C kábel 120cm
Gyártó: TECH-PROTECT
6 990 Ft
Mennyiség:
db

Iratkozz fel

...és szerezd meg elsőként akciós kuponjainkat!